Οδοντίατρος και εμφυτεύματα δοντιών

ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Τα Οδοντικά εμφυτεύματα, είναι κατασκευές από τιτάνιο, που έχουν το σχήμα της ρίζας ενός δοντιού.Στην περίπτωση που χαθούν τα φυσικά δόντια, τεχνητά υποκατάστατα της οδοντικής ρίζας εμφυτεύονται μέσα στη γνάθο, αφού προηγηθεί ακτινογραφικός έλεγχος με πανοραμική και αξονική τομογραφία, για να εξακριβωθεί η ποσότητα του διαθέσιμου οστού. Τα νέα δόντια κατόπιν στερεώνονται μέσα σ΄αυτές τις νέες ρίζες.
Αποτελούν τον πιο σύγχρονο τρόπο για την αντικατάσταση των δοντιών και βρίσκουν εφαρμογή είτε έχουμε χάσει όλα τα δόντια μας είτε μόλις ένα. Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι βιοσυμβατά και απολύτως ασφαλή για τον ανθρώπινο οργανισμό και όταν τοποθετούνται σωστά και εκεί όπου υπάρχει ένδειξη, έχουν πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.
Η διαδικασία τοποθέτησης τους γίνεται με τοπική αναισθησία και η διάρκεια της επέμβασης κυμαίνεται από μισή έως μία ώρα, ανάλογα με τον αριθμό των εμφυτευμάτων. Οι περισσότεροι ασθενείς που έχουν εμφυτεύματα, δηλώνουν πως η ενόχληση μετά την τοποθέτηση τους, ήτανε πολύ ηπιότερη από αυτή που περιμένανε και περιγράφουν τις μετεγχειρητικές ενοχλήσεις σαν αυτές που ακολουθούν μια εξαγωγή δοντιού. Οι περισσότεροι ελέγχουν τον πόνο με ένα ήπιο παυσίπονο.

                       

T

Θέλετε να μας επισκευτείτε;

Ανδρόνικου Εμμανουήλ 43(1ος όροφος), Σέρρες 

Θέλετε να μας στείλετε μήνυμα;

info@smileart.gr

Θέλετε να μας τηλεφωνήσετε;

2321055632